DE Nr 1 PRAKTIJK WAARNEMING

Waar nodig kunnen wij in uw praktijk de waarneming regelen. Onze Lean specialisten zijn all round anesthesiologen met een superieure meerwaarde voor uw praktijk. Door de Lean Consultancy achtergrond zullen de bedrijfsprocessen op een efficiente wijze zo optimaal mogelijk worden uitgevoerd. Wij handeren concurerende prijzen in het veld, waarbij de meerwaarde onze maximale inzetbaarheid is met inzicht in alle achtergrond processen in de dagelijks praktijkvoering.

LEAN MEDICAL CONSULTANCY

Wij werken met onze medisch specialistische kennis volgens het lean pricipe, waarbij elk proces wordt ontvlochten zodat vanaf de basis elke verspilling wordt voorkomen. Elk proces, elke handeling wordt nagelopen. Uiteindelijk heeft u een gezonde praktijk, instelling of ziekenhuis die met minder handelingen maximaal kan presteren met een zo groot mogelijke kostenbesparing.

CONSULTANCY DOOR LEAN SPECIALIST

Een lean specialist is een BIG geregistreed medisch specialist van de A2Loge, die als gecertificeerd lean professional de lean folosofie in uw setting optimaal kan implementeren. De volledige praktijk, instelling of ziekenhuis kunnen wij ineens aanpakken. Gefaseerde aanpak is ook mogelijk middels een modulaire afname. U kunt verschillende opeenvolgende modules aanvragen op onze afdeling services, om tot een (zonodig) gefaseerde totaal gezond medisch lean bedrijf verder te gaan.

Neem geen genoegen met andere lean consultants indien u een medische praktijk heeft. U heeft daarvoor onze lean specialsiten nodig, de gecertificeerde lean professional met kennis van de volledige proscessen aangaande de patiƫntenlogistiek, electronische verslaglegging, personele bezetting, operatiekamers bevoorrading, verrichting registatie en budgetvulling, om een paar voorbeelden te noemen.

HET A2LOGE TEAM

Christiaan Keijzer +31 6 47 566 475

Andrew Liem +31 6 47 910 486

Harald Olij +31 6 22 487 526

Marc Scot +31 6 46 044 426


Image gallery

Foto's Copyright 2021 A2Loge.nl

Helderheid verschaffen in he oerwoud van onnodige processen.

Kosten besparen door onnodige handelingen weg te laten.

Deze visie is alleen mogelijk door inzicht en kennis van de medische processen zelf.

Medisch lean door 'waste' eliminatie en kostenbesparing.